English Channel Nedant

El Canal de la Mànega suposa un dels reptes més importants per qualsevol nedador/a especialitzats en llarga distància en aigües obertes. Per preparar aquest repte és necessari un entrenament específic, una preparació psicològica molt important, una habituació a les temperatures de l’aigua, un seguiment d’una alimentació concreta, etc. Està considerat l’Everest dels nedadors/es d’aigües obertes.

La setmana que comença el 29 de juliol de 2017 (el dia que hi hagi les millor condicions per realitzar el creuament) sortiré a nedar al mar (acompanyat d’un equip humà social-solidari i tècnic-esportiu) per intentar anar des de la platja de Folkestone (Anglaterra) fins a al alguna platja propera a Grand-Aux-Oeufs (França), en funció de les marees i les corrents d’aquell dia. Per aquest motiu hem pensat que fora bo que l’esforç i la constància per a nedar uns 50 km (aproximadament) es reverteixi per una bona causa.

És per això que cada braçada que faré la vull que no quedi en va.

Repte solidari

Per això, hem pensat que cadascuna d’elles es pugui apadrinar amb caràcter econòmic per l’Associació contra el Rabdomiosarcoma. Càncer de Desenvolupament.  Així doncs els diners que es recaptin d’aquest repte es destinaran íntegrament en favor de la investigació d’aquesta malaltia. El recorregut del repte implica realitzar unes 50.000 braçades, aproximadament. I apadrinar-ne una (pel preu simbòlic d’1 euro) suposarà una gran ajuda econòmica per aquesta causa solidaria. Així doncs, aquest repte queda integrat com un projecte més dins de les activitats que dur a terme aquesta associació.

També necessitarem l’ajuda d’altres empreses o institucions (privades o públiques) per dos motius: el primer per esponsoritzar l’equip tècnic-esportiu. En aquest tipus de reptes també és molt important l’ajuda de les persones que van a la barca que acompanya al nedador. És més, sense la presència i el suport d’aquest equip no es pot executar aquest repte. El pressupost de la despesa de l’equip tècnic-esportiu és el següent: 10.726 €. Si les ajudes assolides sobrepassen aquest pressupost, el restant econòmic anirà a parar a la mateixa associació i/o a apadrinar més braçades dels “pacemakers” –nedadors llebre que acompanyen al nedador en la travessia.

El cost econòmic del dret al creuament del canal, del viatge, de l’estada i de l’avituallament del nedador l’assumeix, íntegrament, el propi esportista.

I com diu el nostre lema: Cerdanya: a-braça’m. English Channel 2017! Veniu a nedar amb mi? Entre tots hem d’assolir 100.000 a-braçades solidàries!!!!!

APADRINA EL NOSTRE PROJECTE

Uneix-te a la nostra comunitat

Et mantenim informat de totes les nostres activitats, només has de subscriure’t a la nostra newsletter.