Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PYRENEES ICE SWIMMING FESTIVAL

març 12, 2016 @ 4:00 pm - març 13, 2016 @ 1:00 pm

| €25
PISFestival+New

NATACIÓ I FRED (CATALÀ)

Nedadors/es de diferents territoris, amants dels grans espais oberts i de l’entorn natural on practicar la natació, s’han posat en marxa amb l’objectiu de desenvolupar proves natació extrema en aigua gelada. Aquesta és una nova modalitat, en alça, que ha sorgit en els últims anys en els països nòrdics.

Treballem de forma voluntària per desenvolupar experiències de nedar en els nostres territoris més immediats, i per participar en diferents parts del món en proves de natació en fred i alçada. Es tracta, doncs, de realitzar creuaments d’aigües obertes a distàncies no superiors a una milla (1,6 km) i, si és possible, a una temperatura inferior a 5 graus centígrads.

Com explicita el lema de la International Ice Swimming Association és: “Mai tinguis por d’atrevir-te”. Som apassionats de la natació, de l’aigua i del fred.

PROJECTE ACTUAL

Després d’haver organitzat, el passat 6 de desembre de 2015, la 1a Travessia del Glaç a Puigcerdà, el municipi de Puigcerdà i l’associació “Nedant a Itaca Swim Association“, en col·laboració amb la “French Ice Swimming Association” (membre de l’”International Ice Swimming Association”) i el club francés “Aqualove Sauvetage“, proposem el desenvolupament d’un nou i innovador esdeveniment de natació en fred únic pel seu caràcter internacional i transfronterer: el Pyrenees Ice Swimming Festival que inclou distàncies del circuit internacional de Ice Swimming.

Com altres travessies de gel, aquest Pyrenees Ice Swimming Festival estarà organitzat amb les màximes garanties de seguretat i de salut vers els/les nedadors/es. Aquesta acció esportiva també vol posar de manifest i visualitzar certes malalties minoritàries per potenciar la seva investigació i estudi (Rabdomiosarcoma, Coroideremia, Esclerosi Múltiple, etc).

Aquest Pyrenees Ice Swimming Festival tindrá lloc el proper 12 i 13 de març de 2016 al (glaçat) llac de Puigcerdà, a 1200m d’altitut i amb una temperatura de l’aigua que estará entre 0 et 5°C. Amb la cerca de noves sensacions, la natació extrema en fred permetrà als nedadors/es descobrir els paisatges naturals i magnifícs dels Pirineus!

NORMATIVA I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgin. Els/les participants que compleixin les condicions de participació i que estiguin federats (nacional o autònomica del país del participant) tindran prioritat. Tots els/les nedadors/es realitzaran totes les proves sota la normativa de la International Ice Swimming Association (IISA).

Per motius de seguretat aquesta travessia estarà controlada per les entitats organitzadores i només podran participar en la mateixa aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament mitjançant la web de la travessia.

L’organització analitzarà l’historial esportiu de cada persona. Serà l’organització qui permetrà o no la realització de la prova d’aquests/es participants.

La participació estarà limitada a 50 participants.

Per poder participar, és obligatori que els/les participants coneguin i acceptin expressament els termes dels document “declaració del nedador/a”, que estarà a disponible en el moment de la inscripció en la web de l’empresa que gestiona les inscripcions. Per poder participar, és obligatori que el participant coneguin i acceptin expressament tots els seus termes. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l’edat del participant.

Contacte d’emergència. És responsabilitat de cada competidor per assegurar-se que les seves dades de contacte d’emergència siguin correctes i actualitzades al formulari del google (click aquí).

L’organització es reserva el dret de rebutjar qualsevol inscripció que no accepti els termes i condicions que quedin exposats en el present reglament. En cas de dubte, o de situacions que no apareixen exposades de manera explícita en aquest reglament, es quedarà a disposició del que disposi l’organització.

MODALITAT DE LA TRAVESSIA, CIRCUIT, HORARIS I DISTÀNCIA

La prova és considerada com dura i extrema, al ser el mes de març, segons la temperatura de l’aigua (0-5ºC), i l’estat de la superfície. Nedar i competir en aigua amb una temperatura de 5°C és un exercici molt perillós. El cos està exposat a estrès físic i mental greu. Els competidors han d’estar familiaritzats amb els possibles riscos de l’aigua en temperatura molt freda .

Les distàncies a recórrer seran de 50m, 450m, 1000m i 4x50m en un circuit senyalitzat a l’Estany de Puigcerdà. Donades les condicions extremes, el/la nedador/a ha de ser conscient de quines són les proves que realment pot realitzar. Únicament, en aquest formulari del google (click aquí), s’anotarà a aquelles distàncies que sigui capaç de realitzar (sense neoprè, banyador estàndard amb un casquet, sense escarpins, ni guants, ni casquetde neoprè).

Per poder nedar la prova de 1000m, prèviament, els/les nedadors/es han d’haver nedat les proves de 50m i 450m.

Per poder nedar la prova de 450m, prèviament, els/les nedadors/es han d’haver nedat la prova de 50m.

Les persones que vulguin participar en la modalitat de relleu hauran d’indicar el nom de l’equip (en aquest formulari del google, click aquí).

L’estil permès oficialment és el crol. Tant l’organització com l’IISA es reserva el dret de permetre al/a la nedador/a de nedar en braça (però només en casos especials i sota prèvia aplicació).

L’organització realitzarà totes els passos i requeriments que sol·licita la International Ice Swimming Association perquè els/les nedadors/es, que ho desitgin, puguin homologar el creuament de 1000m mitjançant aquesta associació.

Tots els esdeviments de la IISA exigeixen que els/els nedadors/es no consumeixin alcohol abans de les 24 hores prèvies, sobretot important per la prova de 1000m i en menor mesura a la prova dels 450m.

La modalitat de la prova serà individual. La competició se celebrarà en sèries de 4/6 persones. Està prohibit que els/les nedadors es capbussin i facin viratges.

Material obligatori. Serà obligatori l’ús de la boia de seguretat –desades pels organitzadors, les ulleres de natació, així com el casquet de silicona o de làtex. Solament es podrà nedar amb els banyadors que s’espefiquen a la normativa IISA.

De forma excepcional, donada la temperatura del l’aigua, en funció del currículum del nedador/a, algun/a participant podrà realitzar aquesta travessia amb neoprè. A més a més, si algun/a participant considera l’ús del escarpins i de guants per a nedar li seran acceptats. Les persones que nedin amb neoprè no podran homologar les proves sota la normativa IISA.

En funció de l’estat en superfície del llac s’habilitarà una estructura construïda adhoc o unes boies per a poder realitzar les proves, tal i com s’estableix en la normativa IISA.

Dissabte 12 de març (16h-20h):

 • 16h. 50 metres lliures.
 • 18h. 450 metres lliures (distancia proposada pels Jocs Olímpics de 2022).
 • 20h. Col·loqui obert sobre natació, aigües obertes i fred (Arxiu comarcal de Cerdanya). Ponents: Jacques Tuset, Laure Latham, Juan Emilio Fernández, Victor Galve. Coordinadora: Loli Paz.
 • 22h. Sopar del Pyrenees Ice Swimming Festival (preu: 25€): Restaurant Tapanyam.

Diumenge 13 de març (10h-13h):

 • 10h. 1km lliures (prova IISA).
 • 12h. 4 x 50 metres relleus (mixtes) lliures.
 • 13h. Vermut i lliurament de premis (plaça de l’ajuntament).

El servei mèdic i l’organització tenen l’autoritat per a retirar de la travessia:

 • A aquell/a nedador/a que manifesti un mal estat físic evident.
 • A aquell/a nedador/a que presenti símptomes d’hipotèrmia.
 • Al nedador/a que no realitzi el recorregut complert.
 • Al nedador/a que no porti la identificació de manera visible, que la manipuli o que porti publicitat aliena a la prova.
 • Al nedador/a que manifesti un comportament antiesportiu o que reiteri les seves protestes cap a l’organització.
 • Tot nedador/a que incompleixi l’allò disposat en el present reglament.

En cas de que les condicions meteorològiques siguin molt adverses per a la realització de la prova i/o posin en perill el benestar dels nedadors/es, l’organització podrà decidir cancel·lar la prova. No hi ha dret a reemborsament.

SERVEIS DE LA TRAVESSIA

La travessia estarà degudament autoritzada i estarà vigilada per serveis de protecció i salvament contractades, servei mèdic, ambulància i el control tècnic del personal de l’organització.

Els/les nedadors/es estan coberts per una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i d’una assegurança d’accidents, atenent al contingut del Decret 56/2003, 20 de febrer Decret 56/2003, de 20 de febrer, per qual es regulen les activitats fisicoesportives en el medi natural (DOCG núm. 3838, de 07.03.2003).

L’organització i els seus col·laboradors no seran responsables de qualsevol lesió o patiment per imprudència, negligència o falta de forma física del nedador/a.

L’avituallament estarà situat a la zona de sortida/arribada de la prova.

En aquesta part els/les nedadors/es disposaran de la protecció de zones calentes amb estufes.

RECOLLIDA DE DORSALS i BRIEFING

Els lliurament de dorsals i la bossa de regal de l’organització es lliurarà el primer dia de la prova, 12 de març de 2016.

L’horari serà de 15h a 16h de la tarda.

El brífing de la travessia s’explicarà via on-line.

COLOQUI, PREMIS I VERMUT

El dia 12 de març de 2016, a les 20h és realitzarà un col·loqui sobre natació, aigües obertes i fred obert al públic en general. Aquest esdeveniment se celebrarà a l’Arxiu comarcal de Cerdanya.

Els premis es lliuraran el dia 13 de març de 2106 a les 13h a la plaça de l’Ajuntament de Puigcerdà, en funció de les categories establertes segons la normativa de la IISA. Tots els/les nedadors/es, rebran una samarreta commemorativa, així com un detall de la seva participació. El vermut se celebrarà també en aquesta mateixa plaça, al mateix temps que es lliurin els premis.

Aquesta prova està organitzada amb finalitats solidàries. Un cop assumit el cost de la despesa, generada per l’esdeveniment, es destinarà, si hi ha sobrant econòmic, a finalitats per potenciar la investigació en malalties minoritàries.

DOCUMENT DECLARACIÓ DEL NEDADOR/A

Com a participant inscrit al PYRENEES ICE SWIMMING FESTIVAL he llegit i accepto el reglament de la cursa i la següent declaració:

 • Que el sol fet d’inscripció a qualsevol prova implica que he llegit i accepto el reglament, que es troba a la pàgina web de l’esdeveniment.
 • Que declaro estar en bona forma física, haver-me entrenat suficientment per acabar les proves i haver comprovat el meu estat de salut per un mitjà autoritzat. Que estic físicament preparat per a la competició, tinc bona salut general, sense patir cap malaltia, defecte físic o lesió que pugui empitjorar per la meva participació a la prova. Si durant la cursa, patís algun tipus de lesió o qualsevol altre circumstancia que pogués perjudicar greument la meva salut, ho posaré en coneixement de l’organització lo abans possible.
 • Que sóc conscient de que la participació a qualsevol prova pot comportar un risc afegit per als participants. Per això, assisteixo de pròpia voluntat e iniciativa assumint íntegrament els riscos i conseqüències derivades de la meva participació.
 • Que sóc responsable de ser autosuficient per tota la durada de les proves i que disposo dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder participar-hi, i del material esportiu adequat.
 • Que em comprometo a complir les normes i protocols de seguretat establerts per l’organització, així com a mantenir un comportament responsable que no augmenti els riscos per a la meva integritat física o psíquica. Seguiré les instruccions i acataré les decisions que prenguin els responsables de la organització (jutges, serveis mèdics i organitzadors) en temes de seguretat.
 • Autoritzo als serveis mèdics de la prova, a que em practiquin qualsevol cura o prova diagnòstica que pugues necessitar estant o no en condicions de sol∙licitar-la. Em comprometo a abandonar la prova si ells ho estimen necessari per la meva salut.
 • Autoritzo als organitzadors de l’esdeveniment a l’enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel∙lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.
 • Accepto que l’organització és reserva el dret de variar total o parcialment el format de les proves, inclosa la suspensió en cas de força major d’acord amb el criteri de l’organització.
 • El participant, pel sol fet de participar en qualsevol prova, accepta aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.
 • Participo voluntàriament i sota la meva pròpia responsabilitat a la prova. Per això, eximeixo de qualsevol responsabilitat a la organització, col∙laboradors, patrocinadors i qualsevol altre participant, per qualsevol mal físic o material.
 • He estat informat de que les dades personals que he facilitat per a la inscripció seran incorporades en un fitxer propietat de la Nedant a Itaca Swim Association amb la finalitat de cursar la sol∙licitud d’inscripció, enviar publicitat dels esdeveniments, les activitats i/o productes. Les dades de les inscripcions seran cedides a CronoSports ALBECAM empresa propietària del web de l’esdeveniment amb la finalitat de gestionar les inscripcions, el que inclou la publicació dels noms i cognoms dels inscrits i la classificació final després de l’esdeveniment. Consento expressament en aquests tractaments.

Puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, cancel∙lació i oposició al tractament de les meves dades, contactant mitjançant un correu a contacta@cerdanyanedant2017.com o bé enviant un correu ordinari a IPI: Nedant a Itaca Swimming Association Avd. dels Pirineus, 23 3-2 17520 Puigcerdà.

COM FER LES INSCRIPCIONS TRAVESSIA

El preu de la inscripció: 25 euros (per una/dos/tres/quatre proves).

Terminis d’inscripció: les inscripcions s’obriran el 31 de gener i es tancaran el dijous dia 10 de març de 2015 a les 24h.

El/la participant haurà de clicar, de forma obligatòria, la casella que indica que s’ha llegit el reglament i el document de declaració de l’esportista.

Inscripció i pagament per internet: click aquí ->Pyrenees Ice Swimming Festival

Proves que tens intenció de realitzar i nom del relleu (click aquí).

Contacte en cas d’emergència: noms i cognoms dels contacte i telèfon (click aquí).

Juntament amb el procés d’inscripció el/la participant haurà de lliurar a l’organització, mitjançant aquest formulari (click aquí), un breu currículum esportiu.

L’acceptació final de cada nedador/a s’especificarà mitjançant correu electrònic 48 hores després de la seva inscripció, una vegada realitzada, el pagament de la travessia i analitzat el seu currículum esportiu.

 

NATATION EN EAU GLACEE (FRANÇAIS)

Des nageurs Catalans et Français, passionnés des grands espaces et de nage en milieu naturel, se sont lancés comme objectif de développer en Catalogne Espagnole et Française la nage de l’extrême en eau glacée. Il s’agit d’une nouvelle discipline sportive en plein essor qui a fait son apparition il y a quelques années dans les pays nordiques.

Si on doit définir, la Nage en eau glacée (Ice Swimming), il s’agit d’une traversée en eau libre sur des distances ne dépassant pas un mile (1,6 km) et parcouru dans une eau à une température inférieure à 5° Celsius dans le respect des règles de la English Channel.

La devise de l’association internationale est: “N’avoir jamais peur d’oser”. Nous sommes passionnés par la natation, l’ eau et le froide. 

LE PROJET

Après avoir organisé le Dimanche 6 décembre 2015 la 1ère Traversée des Glaces à Puigcerdà,  la municipalité de Puigcerda et l’association Nedant a Itaca Swim Association en collaboration avec la French Ice Swimming Association (membre de l’Internationale Ice Swimming Association) et le club Français d’Aqualove Sauvetage, proposent de mettre en place un nouvel évènement unique de nage transfrontalière et internationale en Catalogne: le Pyrenees Ice Swimming Festival incluant des distances du circuit international de Ice Swimming.

Comme pour la traversée des Glaces, ce festival d’Ice Swimming sera organisé avec des garanties maximales de sécurité pour la santé des nageurs. Lors de cette action sportive en Catalogne, les organisateurs désirent également mettre en avant certaines maladies génétiques et soutenir la recherche comme la Rhabdomyosarcome, la Choroïdérémie, la Sclérose en plaques, etc.

Ce Pyrenees Ice Swimming Festival se déroulera le 12-13 mars 2016 dans le lac glacé de Puigcerda, à 1200m d’altitude et dans une eau comprise entre 0 et 5°C. A la recherche de nouvelles sensations, cette nage extrême permettra aux différents nageurs internationaux de découvrir les cadres naturels et magnifiques de nos Pyrénées!

RÈGLEMENT ET CONDITIONS DE PARTICIPATION

Pourront participer toutes les personnes majeures de 18 ans et plus qui le souhaitent. Les candidats qui remplissent les conditions de participation et qui sont adhérents à la fédédration (nationale ou autonome du pays du participante) auront priorité. Toutes les épreuves se dérouleront, pour tous les nageurs, sous le règlement de l’international Ice Swimming Association (IISA).

Pour des motifs de sécurité cette traversée sera sous le contrôle des entités organisatrices et en conséquence seules les personnes qui se seront inscrites au préalable sur le site web de la traversée pourront y participer.

Les organisateurs analyseront l’historique sportif de chacun. Ils seront seuls décisionnaires de quels participants pourront ou non passer les épreuves.

Les inscriptions seront limitées à 50 participants.

Pour pouvoir s’inscrire, il est obligatoire que les candidats connaissent et acceptent sans réserve les termes du document “déclaration du nageur” qui sera disponible en ligne lors de l’inscription sur le site web de l’entreprise gestionnaire des inscriptions. Pour être inscrit, il est obligatoire que le candidat connaisse et accepte expressément tous les termes. L’organisation pourra demander la carte nationale d’identité ou tout document similaire pour vérifier l’identité et l’âge des participants.

Personne à contacter en cas d’urgence. Il est de la responsabilité de chaque concurrent de veiller à ce que leurs coordonnées d’urgence sont correctes sur le formulaire google (cliquez ici).

Les organisateurs se réservent le droit de refuser tout candidat qui n’accepterait pas les termes et conditions exposées dans le présent règlement. En cas de doute ou de situation pas suffisament explicitée dans le présent règlement, la décision finale reste du ressort de l’organisation.

MODALITÉ DE LA TRAVERSÉE, CIRCUIT, HORAIRES ET DISTANCE

Les épreuves sont considérées comme extrêmements dures notamment par le fait qu’elles se déroulent en Mars ainsi que de part le milieu dans lequel elles ont lieu et enfin de part la température de l’eau comprise entre 0 et 5°C. Nager et faire des courses dans l’eau avec une température de 5°C est un exercice très dangereux. Le corps est exposé à un stress physique et mental grave. Les concurrents doivent se familiariser avec les risques possibles de nager avec l’eau froide.

Les distances à parcourir seront de 50m, 450m, 1000m et 4X50m sur un circuit balisé de l’étang de Puipgcerdà. Etant donné les conditions extrêmes les nageurs doivent être en capacité de savoir quelles épreuves ils sont en capacité d’accomplir réellement. Devront être annoter sur le formulaire google (cliquez ici), et seulement sur celui-ci, les distances que vous êtes capables de parcourir (pas combinaison, maillot de bain standard avec un bonnet, pas de escarpins, ni gants, ni bonnet de néoprène).

Pour pouvoir nager le 1000m il faut avoir précédemment réussi les épreuves du 50 et du 450m.

Pour pouvoir nager le 450m il faut avoir précédemment réussi l’épreuve du 50m.

Les personnes qui souhaitent participer au relais devront indiquer le nom de leur équipe (toujours sur le formulaire google, (cliquez ici).

Le style de natation retenu officiellement est le crawl. Les organisateurs comme IISA se réservent le droit d’autoriser la brasse à des nageurs (mais seulement pour des cas particuliers et qui ont déjà été autorisés).

Les organisateurs réaliseront toutes les démarches et requêtes imposées par l’IISA pour que les nageurs qui le souhaitent, puissent homologuer leur succès à l’épreuve du 1000m par le biais de cette association.

Tous les evenements IISA exigent que les nageurs ne consomment pas d’alcool dans les 24h avant l’événement. Surtout important pour le 1000m, dans une moindre mesure pour le 450m.

Chaque participant concourt à titre individuel. La compétition se déroulera en séries de 4 à 6 personnes. Il est interdit aux nageurs de plonger et de faire des virages.

Matériel obligatoire. Sera obligatoire l’usage de la bouée de sécurité -fournies par les organisateurs, des lunette de natation ainsi que du bonnet standard -silicone ou en latex. Seuls les maillots de bain qui respectent la norme IISA seront autorisés.

En fonction de l’état de la surface du lac sera aménager une structure construite adhoc ou avec des bouées de contournement afin de réaliser les épreuves, tel que prévu par le règlement IISA.

Samedi 12 Mars (16-20h):

 • 16h. 50 mètres nage libre
 • 18h. 450 mètres nage libre* (distance proposée pour les JJ.OO 2022).
 • 20h. Colloque public sur la natation en eau libre et froide (Arxiu comarcal de Cerdanya). Haut-parleurs: Jacques Tuset, Laure Latham, Juan Emilio Fernández, Victor Galve. Coordinateur: Loli Paz.
 • 22h. Repas du Pyrennes Ice Swimming Festival (prix: 25€): Restaurant Tapanyam.

Dimanche 13 Mars (10-13h):

 • 10h. 1Km nage libre* (distance IISA) .
 • 12h. Relai (mixte) 4X50 mètres nage libre.
 • 13h. Apéritif et remise des prix (Place de la Mairie (ajuntament)).

*Pour les nageurs FRISA

Le service médical et les organisateurs ont toute autorité pour retirer de l’épreuve :

 • Un nageur qui présente un mauvais état physique évident.
 • Un nageur qui présente des symptômes d’hypotermie.
 • Un nageur qui ne réaliserait pas le parcours complet.
 • Un nageur qui ne porte pas son identification de manière visible, qui la falsifie ou qui porte une publicité étrangère à la manifestation.
 • Un nageur qui manifeste un comportement antisportif ou adresse de façon réitérée des reproches aux organisateurs.
 • Tout nageur qui ne respecte pas les dispositions du présent règlement.

Au cas où les conditions météorologiques soient particulièrement défavorables au déroulement de l’épreuve ou mettent en danger la santé des nageurs, les organisateurs pourront décider d’annuler l’épreuve. Sans remboursement.

SERVICE DE LA TRAVERSÉE

La traversée sera dûment autorisée et surveillée par un service de protection et sauvetage embauchés à cette occasion, un service médical et d’ambulance et le contrôle technique du personnel de l’organisation.

Les nageurs sont couverts par une police d’assurance en responsabilité civile et une assurance accidents, selon le décret 56/2003 du 20 février qui encadre les activités physiques et sportives en milieu naturel (DOCG N° 3838 du 07/03/2003).

L’organisation et ses collaborateurs ne pourront être tenus pour responsables de quelque lésion que ce soit dûe à l’imprudence, la négligence ou la méforme du nageur.

Le ravitaillement sera situé dans la zone de départ et d’arrivée de l’épreuve.

Dans cette zone les nageurs benéficie d’espaces chauds équipés de chauffage.

RÉCUPÉRATION DES DOSSARDS ET BRIEFING

La remise des dossards et du sac de cadeaux de la part de l’organisation aura lieu le premier jour de l’épreuve samedi 12 mars 2016.

Elle se déroulera de 15h à 16h.

Le briefing de la traversée sera effectué en ligne.

COLLOGUE, REMISE DES PRIX ET APÉRITIF

Le 12 mars 2016 à 20h se tiendra un colloque sur natation, eau libre et froid ouvert à tout public. Cet évênement sera célébré au Arxiu comarcal de Cerdanya.

Les prix seront remis le 13 mars 2016 à 13h sur la place de la mairie de Puigcerdà, suivant les catégories établies par le règlement de l’IISA. Tous les nageurs recevront un T-shirt commémoratif ainsi qu’un certificat de participation. L’apéritif se déroulera sur la même place en même temps que la remise des prix.

Cet évênement est organisé dans un but de solidarité. Un fois couvert les frais générés par l’évênement lui-même, tous les bénéfices seront investis dans la recherche sur les maladies rares.

FORMULAIRE DE DÉCLARATION DU NAGEUR

En tant que participant inscrit au PYRENEES ICE SWIMMING FESTIVAL j’ai lu et j’accepte le règlement de la course et la déclaration suivante :

 • Que le seul fait de s’inscrire à quelque épreuve que se soit implique que j’ai lu et accepte le règlement que l’on trouve sur la page web de l’évênement.
 • Que je déclare être en bonne forme physique, m’être entraîné suffisamment pour finir les épreuves et avoir vérifier mon état de santé par un moyen autorisé. Que je suis physiquement préparé à la compétition, que j’ai une bonne santé en général et ne souffre d’aucune maladie, défaut ou lésion qui puisse péjorer ma participation à l’épreuve. Si, au cours de la course, je souffre d’une quelconque sorte de lésion ou autre circonstance qui puisse détériorer gravement ma santé ; je les porterai à la connaissance de l’organisation le plus tôt possible.
 • Que je suis conscient que la participation à toute épreuve peut comporter un risque accru pour chaque participant. Pour cela, participant de ma propre volonté et initiative, j’assume intégralement les risques et conséquences inhérents à ma participation.
 • Que je suis responsable de mon autosuffisance pour toute la durée des épreuves et que je dispose des connaissances théoriques et pratiques nécessaires pour pouvoir y participer ainsi que du matériel sportif adéquat.
 • Que je m’engage à respecter les normes et protocoles de sécurité établis par l’organisation, de même et à avoir un comportement responsable qui n’augmente pas les risques pour mon intégrité physique ou psychique. Je suivrai les instructions et me soumettrai aux décisions que prendront les responsables de l’organisation (juges, services médicaux et organisateurs) en termes de sécurité.
 • J’autorise les services médicaux de l’épreuve à pratiquer sur moi tout soin ou examen diagnostique qui puisse m’être nécessaire que je sois en situation de le demander ou pas. Je m’engage à abandonner l’épreuve si ceux-ci l’estiment nécessaire pour ma santé.
 • J’autorise les organisateurs de l’évênement à l’enregistrement total ou partiel de ma participation à celui-ci que ce soit au moyen de photos, films, reportages télévisuels, de radio, vidéo ou tout autre moyen connu ou à venir et cède tous les droits relatifs à son exploitation commerciale et publicitaire qu’ils estiment opportun d’exercer sans que je puisse prétendre avoir droit à aucune compensation financière.
 • J’accepte que les organisateurs se réserve le droit de changer totalement ou partiellement le format des épreuves, ce qui inclue la suspension en cas de force majeur selon les critéres de l’organisation.
 • Le candidat, par le seul fait de participer l’une quelconque des épreuves, accepte le règlement. L’interprétation de celui-ci ainsi que les décisions concernant tout ce qui n’est pas expréssément écrit seront tranché par la commission organisatrice. En cas de conflit d’interprétation, la version catalane des Termes et Conditions prévaut.
 • Je participe volontairement et sous ma responsabilité à l’épreuve. Pour cela, j’éxonère de toute responsabilité l’organisation, ses collaborateurs et ses sponsors et tout autre participant pour tout dommage physique ou matériel.
 • J’ai été informé que les données personnelles que j’ai transmises pour mon inscription seront incluses dans un fichier propriété de l’association Nedant à Itaca (Nager à Ithaque) Swim Association avec pour finalité d’étudier les demandes d’inscription, d’envoyer de la publicité sur les évênements, les activités et les produits dérivés. Ces données seront cédées à CronoSports ALBECAM entreprise propriétaire du site web de l’évênement avec comme but de gérer les inscriptions, ce qui inclue la publication des prénoms et noms des inscrits et de leur classement final aux termes de l’évênement. Je consens sans réserve à ce traitement.

Je peux exercer mes droits d’accès, de rectification, éffacement et opposition au traitement de mes données personnelles au moyen d’un courriel à contacta@cerdanyanedant2017.com ou encore par courrier postal à : Nedant à Itaca Swimming Association Avd. dels Pirineus, 23 3-2 17520 Puigcerdà.

COMMENT S’INSCRIRE À L’ÉPREUVE

Le prix de l’inscription est de 25 € (pour une/deux/trois ou quatre épreuves).

Dates limites d’inscription : les inscriptions seront ouvertes le 31 janvier et fermées le jeudi  10 mars à minuit.

Inscription et paiement en ligne: cliquez ici ->Pyrenees Ice Swimming Festival

Épreuves auxquelles vous participez et nom de votre relai (cliquez ici).

Contact cas d’urgence: nom et prénoms et téléphone de contact (cliquez ici).

Concomitamment à leur inscription les participants enverront un bref curriculum sportif (cliquez ici).

L’acceptation définitive de chaque participant lui sera signifié par mail 48 heures après son inscription une fois que le paiement et l’analyse de son parcours sportif auront été effectué.

 

SWIMMING IN ICE WATER (ENGLISH)

Open water swimmers are known great fans of the outdoors and of swimming in natural landscapes. In 2016, a Catalonian and a French swimming association decided to jointly develop extreme swimming in icy waters in the Spanish and French Catalonia. This is a new booming sport that emerged and has been practiced traditionally in Nordic countries.

Swimming in ice water (ice swimming) means open water swimming various distances not exceeding one English mile (1.6 km) in water at temperatures of 5C or less and according to the rules of English Channel swimming (the swim must be unassisted and with one pair of goggles, cap and standard swimming costume).

The premise of the International Ice Swimming Association is: “Never be scared to dare…”

THE PROJECT

After organizing “1a Travessia del Glaç” (1st Ice Swim) at Puigcerdà, on December 6, 2015, the city of Puigcerda and the “Nedant a Itaca Swim” Catalan association, in collaboration with the French Ice Swimming Association (member of the International Ice Swimming Association) and the French club Aqualove Sauvetage, offer to set up a new unique event of cross-border and international swimming in Catalonia. The Pyrenees Ice Swimming Festival will include two officially recognized distances from the International Ice Swimming circuit (450 m and 1000 m).

As for the “1a Travessia del Glaç”, this festival will be organized with maximum safety measures for swimmers. During the swim event in Catalonia, the organizers wish to highlight and support research for Rhabdomyosarcoma, Choroideremia or Multiple Sclerosis, which are illnesses close to the hearts of the organizers.

The Pyrenees Ice Swimming Festival will take place on March 12 and 13, 2016 at the frozen lake in Puigcerdà, at 1,200 m over sea level. The water temperature in March should be between 0 and 5°C. This extreme swim will allow international swimmers to discover the magnificent natural landscapes of the Pyrenees.

PYRENEES ICE FESTIVAL TERMS AND CONDITIONS

Age Limit. Competitors must be older than 18 years on the day of the event.

Entry criteria. Entry to events and purchase of products is open to all nationalities and residents of all countries. Competitors who meet event entry criteria and are members of the federation (national or autonomic country participante) have priority. All events for all swimmers are subject to the rules of the International Ice Swimming Association (IISA). For safety rasons, the swim event is regulated by the organising entities and only competitors signed up prior to the event via the website can take part in the events.

Organisers will analyse the competitors’ athletic qualifications individually. Organisers reserve the right to pull competitors from the event(s) for the competitors’ safety and/or for the event’s integrity.

Entry to the event is limited to 50 competitors.

In order to enter, competitors must acknowledge that they have read and agreed to the terms and conditions of entry by ticking the box “I have read and agree to the terms and conditions of entry“ on the entry system‘s Registration Form. The Registration Form will be made available online by the webmaster managing event entries. The organisers reserve the right to request official identification documents (national identity card, passport or other) to check the identity and age of the competitors..

Emergency contact. It is each competitor’s responsibility to ensure that their emergency contact details are correct on the registration form. Please email or call us if you would like to update this record (click here).

Organisers reserve the right to refuse entry to competitors who do not expressly agree with the present terms and conditions. In case of doubts or if the situation is unclear, organisers have the right of final decision.

Event Details

Danger. The events are inherently dangerous and physically challenging as they take place in March in a mountain environment. Consequently, the water temperature is likely to be below 5°C (41 Farenheit). Swimming and swim racing in water with a temperature of 5°C is a very dangerous exercise. The body is exposed to serious physical and mental stress. Competitors must be familiar with the possible risks of cold water swimming.

Distances. Swim events will include distances of 50m, 450m, 1000m and 4-person relays of 4X50m on the buoyed course of the Puigcerdà lake. Given the extreme conditions of the events, competitors must be able to judge which distances they are really able to swim. Competitors must fill in a Google form (click here) certifying the distances that they are able to swim (no wetsuit, standard swimming costume with one hat, no boots, no gloves, no neoprene hat).

Qualifying Swims for the 1K event. In order to qualify for the 1K event, competitors must have successfully completed the 450m and 50m events.

Qualifying Swim for the 450m event. In order to qualify for the 450m event, competitors must have successfully completed the 50m event.

4 x 50m Relay. People wishing to take part in 4-person relay teams must provide the name of the relay team on the Google form (click here). Mixed gender teams only, each swimmer completes one width of the swimming area.

Swim Strokes. The official swim stroke is front crawl/freestyle. Organisers, as IISA, reserve the right to allow wimmers to swim breaststroke (allowed on a case-by-case basis and only if requested prior to the event).

IISA Certification. Organisers will strive to comply with all requirements and documents needed by IISA to have successful 1K swims certified by IISA, should the competitors wish it.

All IISA events require that swimmers do not consume alcohol within 24 hours before the event. Especially important for the 1K, to a lesser extent for 450m.

Competitors swim on an individual basis. Events will take part in series of 4 to 6 competitors. Competitors must neither dive nor do tumble turns. Touch turns only.

Competitor Equipment. The swimmer must wear a safety floaty provided by the organisers, one pair of swimming goggles and standard silicon or latex cap. Only swimming costumes allowed by IISA Swim Rules are allowed.

Swimming Area. Depending on the surface of the lake, organisers will build an appropriate structure with safety buoys according to the IISA Swim Rules.

Dates and Times.

Saturday, 12 March (4pm-8pm):

 • 4pm. 50 m freestyle.
 • 6pm. 450m freestyle* (official distance proposed to integrate the 2022 Olympics).
 • 8pm. Colloquium opened on swimming, open and cold waters (Arxiu comarcal de Cerdanya). Speakers: Jacques Tuset, Laure Latham, Juan Emilio Fernández, Victor Galve. Coordinator: Loli Paz.
 • 10pm. Dinner Pyrenees Ice Swimming Festival (price 25€): Restaurant Tapanyam.

Sunday, 13 March (10am-1pm):

 • 10am. 1Km freestyle* (event IISA).
 • 12pm. 4 x 50m relay (mixed) freestyle.
 • 1pm. Vermut and delivery of prizes (square of the city council).

*Note that French swimmers need a current FRISA membership to participate.

The organisers and medical staff reserve the right to pull from the event a competitor who is

 • Obviously unfit physically for the event.
 • Showing signs/symptoms of hypothermia.
 • Not able to complete the full course of the event.
 • Not visibly wearing official accreditation pass, assuming a false identity or using the event for publicity purposes other than those of the event.
 • Showing an unsportsmanlike conduct or complaining repetitively to organisers on unreasonable grounds
 • Disregarding the present terms and conditions.

Should the weather conditions be particularly adverse and unfavorable to the safe running of the event or to the safety of competitors, organisers reserve the right to cancel the event without refund.

EVENT SAFETY

Swim events will be duly authorised and monitored by a safety and rescue service hired specifically for the events, the medical team, an ambulance service and technical control services of the organisers.

Competitors are covered by a civil responsibility and accident insurance policy, as provided by Decree 56/2003 dated 20 February governing sports and athletic activities in natural environments (DOCG N° 3838 dated 07/03/2003).

The organisers and their partners cannot be held responsible for any injuries due to the lack of caution, negligence or poor physical condition of the competitors.

Feeding stations will be located at the start and finish of the events. Next to the feeding stations, competitors will find enclosed areas with heaters and a jacuzzi.

REGISTRATION PACK AND SAFETY BRIEFING

A registration pack (including accreditation pass and goodie bag) can be collected during registration from the organisers on the first day of the festival, Saturday March 12, 2016 between 3pm and 4pm.

A safety briefing will be provided online.

ROUND TABLE, AWARD CEREMONY AND APÉRITIF

On March 12, 2016 at 8pm, competitors are invited to a round table on open water swimming and winter /ice swimming open to the public. This round table will be held at the Arxiu comarcal de Cerdanya.

Prizes and awards will be delivered on Sunday March 13, 2016 at 1pm on the townsquare of Puigcerdà, according to categories defined in IISA rules and regulations. All competitors will receive a competition tee-shirt as well as a participation certificate. The aperitif will take place at the same time as the award ceremony.

This festival aims at supporting specific charities. All profits will be donated to charities helping fight orphan and rare diseases with scientific research.

COMPETITOR AFFIDAVIT

As competitor entered for the PYRENEES ICE SWIMMING, I have read and accept the terms and conditions of the event and declare that :

 • By entering in any event of the Festival, I have read and agree with the terms and conditions of the event website.
 • I am physically fit, I have trained in order to be able to complete the swim course(s) and I checked my personal and medical health prior to the event. I am physically trained for this swimming competition, I am physically healthy and suffer from no physical impairments or diseases that may prevent me from entering the competition. If, during the event, I suffer from any injury or circumstance that may significantly alter my personal health, I will inform the organisers as soon as possible.
 • I am sane of body and mind and understand that taking part in the events is a dangerous and risky activity for all competitors. On my own free will and initiative, I am fully responsible for risks and consequences related to my entry and participation in the event(s).
 • I am self-sufficient for the full duration of the events and am fully aware of the necessary theoretical and practical details to enter the event(s) with adequate sports equipment.
 • I will abide by the norms and safety protocols laid out by the organisers and will behave in a responsible manner without increasing risks for my physical and mental health. I will follow instructions and will obey decisions taken by the organisers (judges, medical teams and organisers) to ensure safety.
 • Medical teams have my autorisation to conduct any necessary tests or medical care as may be required by circumstances, with or without my express consent if I am unable to provide it. I agree to pull from the event(s) if they consider my participation unsafe.
 • I authorise the event organisers to film, photograph, audio record, report and generally, to record in any way, my participation to the event(s) and waive any and all copyrights and financial rights that may derive from such media, should the media be used for commercial or advertising purposes.
 • I understand that the organisers reserve the right to modify, fully or partially, the format of the event(s), including cancel the event(s) for circumstances beyond their control.
 • By entering the Festival, I agree to all related terms and conditions. Their interpretation, as well as all related decisions on unwritten topics, will be decided by the organisers. In case of conflict of interpretation, the Catalan version of the Terms and Conditions prevails.
 • I have decided to enter on my own free will and sole responsibility. The organisers, their partners and sponsors will not be held liable for any physical or material damage related to the event(s).
 • I understand that my personal details, as provided during the registration process, will be enterd in a database owned by the non-profit Nedant à Itaca (Nager à Ithaque) and such database can be used by the swim non-profit to analyse registration forms and communicate on events, activities and related products. This database will be transferred to CronoSports ALBECAM, webmaster company for the event, with the goal to manage entries, including the publication of competitors’ names and first names and their final results in the event(s). I agree to such use of the database.

I understand that I have personal rights to access, modify, erase and oppose such use of my personal details by sending an email to contacta@cerdanyanedant2017.com or by regular mail to Nedant à Itaca Swimming Association Avd. dels Pirineus, 23 3-2 17520 Puigcerdà.

HOW TO REGISTER

Entry Fee. The entry fee is €25 (for one, two, three or four events).

Registration Deadline. Competitors can register between January 31 and March 10 at midnight, Spanish time.

Registration and online payment:  click here ->Pyrenees Ice Swimming Festival

Emergency Contact. Name and contact details in case of emergency  (click here).

Events you wish to take part in and name of your relay team (click here).

Right after online registration, competitors will send a short athletic and swimming resume by (click here).

Competitors will be notified of their final entry by email within 48 hours of registration, once payment has been processed and athletic and swimming resume has been checked.

 

NATACIÓN Y FRÍO (CASTELLANO)

Nadadores/as de diferentes territorios, amantes de los grandes espacios abiertos y del entorno natural donde practicar la natación, se han puesto en marcha con el objetivo de desarrollar pruebas natación extrema en agua helada. Ésta es una nueva modalidad, en alza, que ha surgido en los últimos años en los países nórdicos.

Trabajamos de forma voluntaria para desarrollar experiencias de nadar en nuestros territorios más inmediatos, y para participar en diferentes partes del mundo en pruebas de natación en frío y altura. Se trata, pues, de realizar cruces de aguas abiertas a distancias no superiores a una milla (1,6 km) y, si es posible, a una temperatura inferior a 5 grados centígrados.

Como explicita el lema de la International Ice Swimming Association es: “Nunca tengas miedo de atreverte“. Somos apasionados de la natación, del agua y del frío.

PROYECTO ACTUAL

Después de haber organizado, el pasado 6 de diciembre de 2015, la 1ª Travesía del Hielo en Puigcerdà, este municipio y la asociación “Nedant a Itaca Swim Association” en colaboración con la “French Ice Swimming Association” (miembro de la “International Ice Swimming Association”) y el club francés “Aqualove Sauvetage“, proponemos el desarrollo de un nuevo e innovador evento de natación en frío único por su carácter internacional y transfronterizo: el Pyrenees Ice Swimming Festival que incluye distancias del circuito internacional de la Ice Swimming.

Como en otras travesías de hielo, este Pyrenees Ice Swimming Festival estará organizado con las máximas garantías de seguridad y de salud hacia los/las nadadores/as. Esta acción deportiva también quiere poner de manifiesto y visualizar ciertas enfermedades minoritarias para potenciar su investigación y estudio: Rabdomiosarcoma, Coroideremia, Esclerosis Múltiple, etc.

Este Pyrenees Ice Swimming Festival tendrá lugar el próximo 12 y 13 de marzo de 2016 en (helado) lago de Puigcerdà, a 1200m de altitud y con una temperatura del agua que estará entre 0 y 5 °C. Con la búsqueda de nuevas sensaciones, la natación extrema en frío permitirá a los/las nadadores/as descubrir los paisajes naturales y magníficos de los Pirineos!

NORMATIVA Y CONDICIONES DE PARTICIPACIÓN

Podrán participar todas aquellas personas mayores de 18 años que lo deseen. Los/las participantes que cumplan las condiciones de participación y que estén federados tendrán prioridad. Todos los/las nadadores/as realizarán todas las pruebas bajo la normativa de la International Ice Swimming Association (IISA).

Por motivos de seguridad esta travesía estará controlada por las entidades organizadoras y sólo podrán participar en la misma aquellas personas que se hayan inscrito previamente mediante la web de la travesía.

La organización analizará el historial deportivo de cada persona. Será la organización quien permitirá o no la realización de la prueba de estos/as participantes.

La participación estará limitada a 50 participantes.

Para poder participar, es obligatorio que los/las participantes conozcan y acepten expresamente los términos de los documento “declaración del nadador/a”, que estará a disponible en el momento de la inscripción en la web de la empresa que gestiona las inscripciones. Para poder participar, es obligatorio que el/la participante conozcan y acepten expresamente todos sus términos. La organización puede pedir el DNI o similar para comprobar la identidad y la edad del participante.

Contacto de Emergencia. Es responsabilidad de cada participante asegurar que sus contactos de emergencia están detallados y actualizados en el formulario del google (click aquí).

La organización se reserva el derecho de rechazar cualquier inscripción que no acepte los términos y condiciones que queden expuestos en el presente reglamento. En caso de duda, o de situaciones que no aparecen expuestas de forma explícita en este reglamento, se quedará a disposición de lo que disponga la organización.

MODALIDAD DE LA TRAVESÍA, CIRCUITO, HORARIOS Y DISTANCIA

La prueba es considerada como dura y extrema, al ser el mes de marzo, según la temperatura del agua (0-5°C), y el estado de la superficie. La natación y las carreras de natación en agua con una temperatura de 5°C es un ejercicio muy peligroso. El cuerpo está expuesto a estrés físico y mental grave. Los competidores deben estar familiarizados con los riesgos posibles de piscina de agua fría.

Las distancias a recorrer serán de 50m, 450m, 1000m y 4x50m en un circuito señalizado en el lago de Puigcerdà. Dadas las condiciones extremas, el/la nadador/a debe ser consciente de cuáles son las pruebas que realmente puede realizar. Únicamente, en este formulario del google (click aquí), se anotará a aquellas distancias que sea capaz de realizar (sin neopreno, bañador estándard, sin escarpines, ni guantes, ni gorro de neopreno).

Para poder nadar la prueba de 1000m, previamente, los/las nadadores/as deben haber nadado las pruebas de 50m y 450m.

Para poder nadar la prueba de 450m, previamente, los/las nadadores/as deben haber nadado la prueba de 50m.

Las personas que quieran participar en la modalidad de relevo deberán indicar el nombre del equipo (en este formulario del google, click aquí).

El estilo permitido oficialmente es el crol. Tanto la organización como el IISA se reserva el derecho de permitir al/a la nadador/a de nadar en braza (pero sólo en casos especiales y bajo previa aplicación).

La organización realizará todas los pasos y requerimientos que solicita la International Ice Swimming Association para que los/las nadadores/as, que lo deseen, puedan homologar el cruce de 1000m mediante esta asociación.

Todos los eventos de la IISA exigen que los/las nadadores/as no consuman alcohol en las 24 horas antes del evento. Especialmente importante para los 1000m, en menor medida para 450m.

La modalidad de la prueba será individual. La competición se celebrará en series de 4/6 personas. Está prohibido que los/las nadadores se zambullan y hagan virajes.

Material obligatorio. Será obligatorio el uso de la boya de seguridad –previstas por la organización, las gafas de natación, así como el gorro de nadar de silicona o de làtex. Sólo se podrán nadar con los bañadores que se especifican en la normativa IISA.

De forma excepcional, dada la temperatura del agua, en función del currículum del nadador/a, algún/a participante podrá realizar esta travesía con neopreno. Además, si algún/a participante considera el uso del escarpines y guantes para nadar le serán aceptados. Las personas que naden con neopreno no podrán homologar las pruebas bajo la normativa IISA.

En función del estado en superficie del lago se habilitará una estructura construida adhoc o unas boyas para poder realizar las pruebas, tal como se establece en la normativa IISA.

Sábado 12 de marzo (16h-20h):

 • 16h. 50 metros libres.
 • 18h. 450 metros libres (distancia propuesta para los JJ.OO de 2022).
 • 20h. Coloquio abierto sobre natación, aguas abiertas y frío (Arxiu comarcal de Cerdanya). Ponentes: Jacques Tuset, Laure Latham, Juan Emilio Fernández, Victor Galve. Coordinadora: Loli Paz.
 • 22h. Cena del  Pyrenees Ice Swimming Festival (precio: 25€): Restaurant Tapanyam.

Domingo 13 de marzo (10h-13h):

 • 10h. 1km libres (prueba IISA).
 • 12h. 4 x 50 metros relevos (mixtos) libres.
 • 13h. Vermut y entrega de premios (plaza del ayuntamiento).

El servicio médico y la organización tienen la autoridad para retirar de la prueba:

 • A aquel/lla nadador/a que ponga de manifiesto un mal estado físico evidente.
 • A aquel/lla nadador/a que presente síntomas de hipotermia.
 • Al nadador/a que no realice el recorrido establecido.
 • Al nadador/a que no lleve la identificación de manera visible, que manipule o que lleve publicidad ajena a la prueba.
 • Al nadador/a que manifieste un comportamiento antideportivo o que reitere sus protestas hacía la organización.
 • Todo nadador/a que incumpla lo dispuesto en el presente reglamento.

En caso de que las condiciones meteorológicas sean muy adversas para la realización de la prueba y/o pongan en peligro el bienestar de los/las nadadores/as, la organización podrá decidir cancelar la prueba. Sin derecho a reembolso.

SERVICIOS DE LA TRAVESÍA

La travesía estará debidamente autorizada y estará vigilada por los servicios de protección y de salvamento contratados, servicio médico, ambulancia y el control técnico del personal de la organización.

Los/las nadadores/as están cubiertos por una póliza de seguros de responsabilidad civil y de un seguro de accidentes, atendiendo al contenido del Decret 56/2003, de 20 de febrer, por el que se regulan las actividades físico-deportivas en el medio natural (DOCG núm. 3838, de 03.07.2003).

La organización y sus colaboradores no serán responsables de cualquier lesión o sufrimiento por imprudencia, negligencia o falta de forma física del nadador/a.

El avituallamiento estará situado en la zona de salida/llegada de la prueba.

En esta parte los/las nadadores/as dispondrán de la protección de zonas calientes con estufas.

RECOGIDA DE DORSALES Y BRIEFING

La entrega de dorsales y la bolsa de regalo de la organización se entregara el primer día de la prueba, 12 de marzo de 2016.

El horario será de 15h a 16h de la tarde.

El bríefing de la travesía se explicará vía on-line.

COLOQUIO, PREMIOS Y VERMUT

El día 12 de marzo de 2016, a las 20h se realizará un coloquio sobre natación, aguas abiertas y frío abierto al público en general. Este evento se celebrará en el Arxiu comarcal de Cerdanya.

Los premios se entregarán el día 13 de marzo de 2106 a las 13h en la plaza del Ayuntamiento de Puigcerdà, en función de las categorías establecidas según la normativa de la IISA. Todos los/las nadadores/as, recibirán una camiseta conmemorativa, así como un detalle de su participación. El vermut se celebrará también en esta misma plaza, a la vez que se entreguen los premios.

Esta prueba está organizada con fines solidarios. Una vez asumido el coste del gasto, generada por el evento, se destinará, si hay sobrante económico, a fines para potenciar la investigación en enfermedades minoritarias.

DOCUMENTO DECLARACIÓN DEL NADADOR/A

Como participante inscrito en PYRENEES ICE SWIMMING FESTIVAL he leído y acepto el reglamento de la carrera y la siguiente declaración:

 • Que el solo hecho de inscripción a cualquier prueba implica que he leído y acepto el reglamento, que se encuentra en la página web del evento.
 • Que declaro estar en buena forma física, haberme entrenado suficientemente para terminar las pruebas y haber comprobado mi estado de salud por un medio autorizado. Que estoy físicamente preparado para la competición, tengo buena salud general, sin padecer enfermedad, defecto físico o lesión que pueda empeorar por mi participación en la prueba. Si durante la carrera, sufre algún tipo de lesión o cualquier otra circunstancia que pudiera perjudicar gravemente mi salud, lo pondré en conocimiento de la organización lo antes posible.
 • Que soy consciente de que la participación en cualquier prueba puede conllevar un riesgo añadido para los participantes. Por ello, asisto de propia voluntad y iniciativa asumiendo íntegramente los riesgos y consecuencias derivadas de mi participación.
 • Que soy responsable de ser autosuficiente para toda la duración de las pruebas y que dispongo de los conocimientos teóricos y prácticos necesarios para poder participar, y del material deportivo adecuado.
 • Que me comprometo a cumplir las normas y protocolos de seguridad establecidos por la organización, así como a mantener un comportamiento responsable que no aumente los riesgos para mi integridad física o psíquica. Seguiré las instrucciones y acataré las decisiones que tomen los responsables de la organización (jueces, servicios médicos y organizadores) en temas de seguridad.
 • Autorizo ​​a los servicios médicos de la prueba, a que me practiquen cualquier cura o prueba diagnóstica que puede necesitar estando o no en condiciones de solicitarse y me comprometo a abandonar la prueba si ellos lo estiman necesario para mi salud.
 • Autorizo ​​a los organizadores del evento a la grabación total o parcial de mi participación en el mismo, mediante fotografías, por ∙ películas, televisión, radio, vídeo y cualquier otro medio conocido o por conocer y cedo todos los derechos relativos a su explotación comercial y publicitaria que consideren oportuno ejercitar, sin que tenga derecho a recibir ninguna compensación económica.
 • Acepto que la organización se reserva el derecho de variar total o parcialmente el formato de las pruebas, incluida la suspensión en caso de fuerza mayor de acuerdo con el criterio de la organización.
 • El participante, por el solo hecho de participar en cualquier prueba, acepta este reglamento. Su interpretación y todo aquello que no quede expresamente regulado, será decidido por la Comisión Organizadora.
 • Participo voluntariamente y bajo mi propia responsabilidad en la prueba. Por ello, eximo de cualquier responsabilidad en la organización, colaboradores, patrocinadores y cualquier otro participante, por cualquier daño físico o material.
 • He sido informado de que los datos personales que he facilitado para la inscripción serán incorporados en un fichero propiedad de la Nedant a Itaca Swim Association con la finalidad de cursar solo solicitud de inscripción, enviar publicidad de los eventos, las actividades y / o productos. Los datos de las inscripciones serán cedidos a CronoSports ALBECAM empresa propietaria de la web del evento con la finalidad de gestionar las inscripciones, lo que incluye la publicación de los nombres y apellidos de los inscritos y la clasificación después del evento. Consiento expresamente en estos tratamientos.

Puedo ejercer mis derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de mis datos, contactando mediante un correo a contacta@cerdanyanedant2017.com o bien enviando un correo ordinario a IPI: Nedant a Itaca Swimming Association Avd. dels Pirineus, 23 3-2 17520 Puigcerdà.

COMO HACER LAS INSCRIPCIONES DE LA TRAVESÍA

El precio de la inscripción: 25 euros (para una/dos/tres/cuatro pruebas).

Período de inscripción: las inscripciones se abrirán el 31 de enero y se cerraran el 10 de marzo de 2016 a las 24h.

El/la participante deberá de clicar, de forma obligatoria, la casilla que indica que se ha leído el reglamento y el documento de declaración del nadador/a.

Inscripción y pago por internet: click aquí ->Pyrenees Ice Swimming Festival

Contacto en caso de emergencia: nombre y apellidos y telefono (click aquí).

Pruebas a participar y nombre del relevo: (click aquí)

Junto al proceso de inscripción el/la participante tendrá que entregar a la organización, mediante este formulario (click aquí), un breve currículum deportivo.

La aceptación final de cada nadador/a se especificará mediante correo electrónico 48 horas después de la inscripción, una vez realizada el pago de la travesía y analizado su currículum deportivo.

 

Allotjament recomanat (preus especials pels nadadors/es participants i familia)/Hébergement recommandé (tarifs spéciaux pour les nageurs et leur famille)/Accommodation recommended (special rates for swimmers participating and family)/Alojamiento recomendado (precios especiales para los/las nadadores/as participantes y familia).

Campus_Cerdanya_logo-300x173

Fer la reserva telefonant al telèfon (+34) 972 88 35 30 o per mail info@campus-cerdanya.com indicant que formen part de la competició/Faire une réservation par téléphone au (+34 ) 972 88 35 30 ou par courrier info@campus-cerdanya.com indiquant la participation à la compétition/Make a reservation by calling (+34 ) 972 88 35 30 or by mail info@campus-cerdanya.com indicating that part of the competition /
Hacer la reserva llamando al teléfono (+34) 972 88 35 30 o por mail info@campus-cerdanya.com indicando que forman parte de la competición.

11742854_832817620134664_3469195097927535989_n

Sopar (preu: 25€)/Dîner (prix: 25€)/Dinner (price: 25€)/Cena (precio: 25€).

Organitzadors/Organisateurs/Organizers/Organizadores:

image-16frisa  2b33231b-b866-4542-94ab-c73e75bb3680

 

Amb el suport de/Avec le soutien de/With the support of/Con el soporte de:

ajuntament de puigcerda         image-13                    image-12

 

Col·laboradors/Collaborateurs/Collaborators/Colaboradores:            

iisa-logo-300x280-300x280   Logo_aqualoveimage-5   image-7

LOGO IRIS JPG-2  aneto  hoteldellago

image-1  Campus_Cerdanya_logo-300x173 marcmones01

11742854_832817620134664_3469195097927535989_n

 

PER POSAR DE MANIFEST/POUR METTRE EN AVANT/TO HIGHLIGHT/PARA VISUALIZAR:

image      550b128d-fc7f-497f-a918-b48399e04c1e

Detalls

Inici:
març 12, 2016 @ 4:00 pm
Finalització:
març 13, 2016 @ 1:00 pm
Cost:
€25
Esdeveniment Categories:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Web:
http://cerdanyanedant2017.com/event/pyrenees-ice-swimming-festival/

Organitzador

NedantaItaca Swim Association
Telèfon:
689 308 202
Correu electrònic:
Web:
http://cerdanyanedant2017.com

Recinte

Puigcerdá
Puigcerdá, Girona España + Mapa de Google