Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

1ª TRAVESSIA DEL GLAÇ AL LLAC DE PUIGCERDÀ: NEDANT A FAVOR DE L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL RABDOMIOSARCOMA

desembre 6, 2015

| 30€

Navegació d'Esdeveniment

FONDO3

L’associació NedantaItaca Swim Association organitza 1a Travessia del glaç al llac de Puigcerdà: nedant a favor de l’Associació contra el Rabdomiosarcoma; amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà, la secció de natació del Club Poliesportiu Puigcerdà, Dream Runners, córrer per un Somni.

NORMATIVA I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgin. Els/les participants que estiguin federats, i que compleixin les condicions de participació, tindran prioritat.

Per motius de seguretat aquesta travessia estarà controlada per les entitats organitzadores i només podran participar en la mateixa aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament mitjançant la web de la travessia.

L’organització analitzarà l’historial esportiu de cada persona, en el casos d’aquells/es nedadors/es no federats que s’hagin inscrit. Serà l’organització qui permetrà o no la realització de la travessia d’aquests/es participants.

La participació estarà limitada a 50 participants.

Per poder participar, és obligatori que els/les participants coneguin i acceptin expressament els termes dels document de “Consentiment informat”, que estarà a disposició en el moment de la inscripció a la pàgina web de la travessia.

L’organització es reserva el dret de rebutjar qualsevol inscripció que no accepti els termes i condicions que quedin exposats en el present reglament. En cas de dubte, o de situacions que no apareixen exposades de manera explícita en aquest reglament, es quedarà a disposició del que disposi l’organització.

MODALITAT DE LA TRAVESSIA, CIRCUIT , HORARIS I DISTÀNCIA

La distància a recorre serà de 225m, en un circuit senyalitzat a l’Estany de Puigcerdà.

La prova és considerada com dura i extrema, malgrat el seu curt recorregut, al ser el mes de desembre, segons la temperatura de l’aigua, o el seu estat en superfície.

La modalitat de la prova serà individual contrarellotge (sense ús de cap rellotge, està prohibit el seu ús). El primer/a nedador/a començarà a nedar a les 12h del migdia (hora oficial d’inici travessía). Els/les nedadors/es es llençaran a l’aigua amb un interval d’1 minut.

La travessia no és competitiva. El caràcter i la filosofia de la prova és solidària, malgrat que es demanarà una aproximació al temps a realitzar.

El/la nedador/a ha de calcular i decidir quin és el temps que emprarà per realitzar la distància de 225m en funció de la temperatura de l’aigua. Si s’aproxima o encerta el temps decidit s’emportarà el premi corresponent.

El servei mèdic i l’organització tenen l’autoritat per a retirar de la travessia:
• A aquell/a nedador/a que manifesti un mal estat físic evident.
• A aquell/a nedador/a que presenti símptomes d’hipotèrmia.
• Al nedador/a que no realitzi el recorregut complert o usi algun rellotge o dispositiu per controlar el seu temps.
• Al nedador/a que no porti la identificació de manera visible, que la manipuli o que porti publicitat aliena a la prova.
• Al nedador/a que manifesti un comportament antiesportiu o que reiteri les seves protestes cap a l’organització.
• Tot nedador/a que incompleixi l’allò disposat en el present reglament.
En cas de que les condicions meteorològiques siguin molt adverses per a la realització de la prova i/o posin en perill el benestar dels nedadors/es, l’organització podrà decidir cancel·lar la prova o traslladar-la a la piscina del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Material obligatori. Serà obligatori l’ús del neoprè, ulleres de natació, així com un casquet, que facilitarà l’organització durant tota la prova. També es obligatori que el/la participant porti un altre casquet de natació propi. Per a la realització de la contrarellotge el/la nedador/a usarà el casquet de l’organització per ser més visible, tant pels àrbitres com pel personal organitzador.

De forma excepcional, en funció de la temperatura del l’aigua i en funció del currículum del nedador/a, algun/a participant podrà realitzar aquesta travessia sense neoprè.

Material recomanat. A més a més, si algun/a participant considera l’ús del escarpins i de guants per a nedar li seran acceptats.

SERVEIS DE LA TRAVESSIA

La travessia estarà degudament autoritzada i estarà vigilada per serveis de protecció i salvament contractades, servei mèdic, ambulància i el control tècnic del personal de l’organització.

Els/les nedadors/es estan coberts per una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i d’una assegurança d’accidents, segons el que disposa l’article 14 de l’annex II del Reial Decret 62/2008 pel qual s’aprova el reglament de les condicions de seguretat marítima, de la navegació i de la vida humana al mar aplicables a les concentracions nàutiques de caràcter commemoratiu i proves nàutic-esportives.

L’organització i els seus col·laboradors no seran responsables de qualsevol lesió o patiment per imprudència, negligència o falta de forma física del nedador/a.

L’avituallament estarà situat a la zona de sortida – arribada de la prova.

En aquesta part els/les nedadors/es disposaran de la protecció d’una zona calenta amb una carpa amb estufes.

Els participants disposaran de dutxes i de vestuari en el Club Poliesportiu Puigcerdà (es podran desplaçar fins les instal·lacions un cop hagi finalitzat la prova, al voltant de les 13h).

RECOLLIDA DE DORSALS i BRIEFING

Els lliurament de dorsals i la bossa de regal de l’organització es lliurarà el mateix dia de la prova.
L’horari serà de 9h del mati fins les 11h del mati.
El brífing de la travessia s’explicarà a les 11h del matí.

PREMIS, REFRIGERI i ACTIVITAT CULTURAL

Els premis al/als guanyador/s serà un pernil, és a dir, les persones que encertin o més s’aproximin al temps pre-estimat, abans de tirar-se a l’agua, seran les guanyadores. Tots els/les nedadors/es, rebran una samarreta commemorativa, així com un detall de la seva participació.

El lliurament de premis de la travessia i el sorteig es realitzaran posteriorment en el transcurs del refrigeri preparat per l’ocasió. El refrigeri es realitzarà a l’espai polivalent de Vilallobent (14h). A part dels premis i del sorteig es farà una xerrada explicativa sobre el Rabdomiosarcoma i una conferència sobre el llac de Puigcerdà i la seva sèquia. Recordem que els/les nedadors que s’inscriguin ho tenen inclòs en la inscripció.

INSCRIPCIONS DINAR SOLIDARI: Obert a tothom i amb preus populars (adults 15€ i nens/es 6€).
CC de «nedantaitaca swimming association»
ES-41-0182-2815-10-0201582024
No oblideu de posar-hi el vostre nom i cognom.

COM FER LES INSCRIPCIONS TRAVESSIA

El preu de la inscripció: 30 euros (dels quals 15 euros seran destinats com aportació solidària i inclou, també, el dinar).

Terminis d’inscripció: les inscripcions s’obriran el 25 d’octubre i es tancaran el dijous dia 3 de desembre de 2015.

Inscripció i pagament per internet: CLICK AQUÍ.
Els/les nedadors/es que vulguin participar han d’inscriure’s per Internet mitjançant el formulari d’inscripció i consignar, de forma obligatòria, el consentiment informat de la travessia.

Juntament amb el procés d’inscripció el/la participant haurà de lliurar a l’organització, per e-mail: pepvivasielias@gmail.com.
a) Un breu currículum esportiu.
b) El document de consentiment informat, degudament firmat: DESCARGAR DOCUMENTO FORMATO WORD

L’acceptació final de cada nedador/a s’especificarà mitjançant correu electrònic 48 hores després de la seva inscripció, una vegada realitzada, el pagament de la travessia i analitzat el seu currículum esportiu.

ORGANITZA:

Nedant a Itaca Swim Association.

image-8

AMB EL SUPORT DE:

Ajuntament de Puigcerdà, Secció de natació-Club Poliesportiu Puigcerdà, Dream Runners, córrer per un Somni, Asociació contra el Rabdomiosarcoma, Esports Cat.

ajuntament de puigcerda  logo poliesportiu puigcerda   image-5   image-11  image-13  unnamed (2)

PATROCINA:

BBVA, Esport Iris.

unnamed (1)           LOGO IRIS JPG-2

COL·LABOREN:

CronoSports Albecam, Cobega, Ànima (Information Techology Solutions), Clinica Doctor Bago, Marc Mones Illustration & Design, ArteGB Agencia de Comunicación, Hotel del Llac, Molí de Ger (Productes Làctics), Gota de Gust (Gastronomia Popular), Caldo Aneto, Forn Moya.

image-6     image-2  image-1            image-12               image  logo_artegb_ok_fondo_blanco       hoteldellago   4f08bc7f22657b939b78da2a4ecf994d69caca0e

Logo jpg [800x600] (1)         aneto          forn_moya

Detalls

Data:
desembre 6, 2015
Cost:
30€
Esdeveniment Categories:
,
Web:
http://cerdanyanedant2017.com

Organitzador

NedantaItaca Swim Association
Telèfon:
689 308 202
Correu electrònic:
Web:
http://cerdanyanedant2017.com

Recinte

Puigcerdá
Puigcerdá, Girona España + Mapa de Google